Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•12:15 AM
Semalam 07.07.2009 birthday kakak, Nur Afiqah yg ke-10. Dia dah besar, so takde la demand apa2. Cuma kami saja nak celebrate anak beranak, kami membelikan sebiji kek, crab stick & nugget utk juadah ptg semalam.
Patung Barbie ni la penyebab ada yg terasa!

Sampai rumah kami pun wish la hepi birthday padanya. Sambil tersipu2 dia ucap terima kasih.

Saya sibuk di dapur menggoreng nugget2 itu. Tak lama kemudian suami beritahu adik, 'Awatef tak ada. Saya suruh dia cari. Afiqah beritahu dia ada dalam bilik, menangis! Lor...knp pulak? Suami saya bertanya, rupa2nya dia sedih sebab kek kakaknya cantik, kek dia dulu bunga2 je...


He eleh...sensitip benor minah sorang ni...Akhirnya masa potong kek tu suruh la dia potong skli...barulah senyum...dan spt biasa, setiap kali birthday sesiapa, yg paling kecoh si hero tu lah...siapa lagi kalau bkn Afwan..(skrg sibuk gelar dirinya 'Bio-Nik')
Punya la kecoh dia sampai tak sempat nak letak kek tu elok2, sibuk suruh buka kotak & dia nak potong
Lps makan terkejut saya tgk si Manja Uteh, habis hitam berdebu badannya. Entah dari mana dia datang, dgn sapa dia bercanda kat luar sana entahlah. Betul kata Kak Yati, agaknya dah ada pakwe!
Sambil snap gambarnya, saya membebel kat dia, tgk lah...duduk diam, tunduk...takutlah tu...Malasnya saya nak mandikan lagi, baru hari Sabtu lepas saya mandikan, dahlah masa mandi suara dia dengar satu taman! Manja...manja...

Tengoklah...tgn punya hitam...

|
This entry was posted on 12:15 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On July 8, 2009 at 1:26 AM , ain said...

HAPPY BDAY UTK NUR AFIQAH. SEMOGA FIQAH JD ANAK YG SOLEHAH DAN DIBERKATI ALLAH SELALU!

siannya awatef nangis sbb kek dia tak berapa cantik. susah gak kan kalau bdk2 dh pandai banding2kan ni. anak2 akak pun cam tu gak. lg2 si wani...mmg jeles bila kakak, abang atau adik dia lebih sikit. peninggg!!!!

 
On July 8, 2009 at 3:38 AM , mawar merah said...

Jamilah, jemput pi mandi kucing kat umah akak skali...wakakakah...

 
On July 8, 2009 at 7:17 PM , NORHAYATI BERAHIM said...

selamat hari lahir untuk Akak..
Wah..ha.ha..si uteh dah ada teman, berguling2 ala hindustan kat manalah si uteh tu ya milah...

 
On May 14, 2010 at 3:29 AM , 日月神教-任我行 said...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室