Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•6:08 PM
Hmm.....lama sungguh saya menyepikan diri. Blog ni pun dah mcm rumah buruk, usang dan bersawang. Malu dah nak bg alasan sibuk....yg sebenar2nya kesihatan saya benar2 tdk memberangsangkan dua tiga bulan kebelakangan ini...



Senang cerita, saya mengalami sindrom 3M (malas, mabuk & meloya...). Alhamdulillah, kami akan menerima kehadiran 'orang baru' dalam famili kami. Qurratu ain kami yg ke-5. Faktor itu juga yg menjadikan kepala saya pening setiap kali menghadap pc....alasan konkrit utk saya tak mengupdate blog!


Sempat candid aksi santai suami Cahaya Rohani, jgn mare Bro Bob!

Bonda (Kak Ana) berhati2 potong pizza! Cepat sikit ibu,kami dah lapar ni!!

Utk mengembalikan mood, saya cuma nak mengupload gambar saja kali ini. Walaupun majlis ini dah sebulan berlalu tetapi ramai kwn2 lama yg nak tgk gambar ni. Ia semasa majlis reunion ex-staff DMSB yg diadakan di Pusat Rekreasi Bukit Lagong, Selayang. Walaupun ramai yg cancel last minute kerana komitmen msg2, bak kata sifu kami, Kak Ana (bonda), walau seorang dua yg hadir majlis terus diadakan supaya hubungan tdk dilupakan terus.

Budak2 mmg pantang jumpa air!

Menerusi pertemuan ini kami membuat ketetapan majlis seumpama ini akan terus diadakan sebagai tanda ukhuwah yg berpanjangan. Alhamdulillah , ia merupakan perjumpaan kali ke-3. Jutaan terima kasih kpd yg telah memberikan komitmen yg begitu baik. Dalam masa sama majlis tersebut juga merupakan majlis meraikan pasangan pengantin baru, Kak Suria dan pasangan, Hedry.

Salute utk tiga sahabat, Sdr Aris, Razali dan Sharbi yg tdk pernah menguzurkan diri sepanjang kami mengadakan program. Malah awal2 pagi lg Sharbi & Zali tlh pergi ke lokasi utk booking tempat walaupun ia bkn tempat tumpuan org berkelah.



Kanak2 riang bawah 5 thn!

Dalam keadaan ceria, kami dikejutkan satu insiden apabila hero Kak Ana , Farhan, 8 thn hampir lemas! Berderau darah kami....nasiblah ada yg perasan....Tp spt biasa, pakwe Kak Ana, Abg Din relaks control macho tgk anaknya lemas...kami yg lebih2! Insya Allah, tahun depan akan ketemu lagi....biar seribu org pun sahabat yg muncul, jgn mudah dilupakan sahabat2 yg kita pernah ketawa & menangis bersama...
|
This entry was posted on 6:08 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

3 comments:

On November 14, 2009 at 4:04 AM , ain said...

Tahniah Jamilah!! Dah berapa bulan dah..?? Mesti semua ahli keluarga gembira dgn berita ni. Jaga diri baik2, jaga makan minum dan semoga segalanya dipermudahkan Allah dari mula hingga akhir!!

 
On November 15, 2009 at 11:00 AM , Kaknik said...

Lah..sedey tgk gambar tu..huhu..aku takdan nak pi hari tu.. rindu giler ngn kak ana!

 
On November 15, 2009 at 5:32 PM , Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

terima kasih Kak Ain...nak masuk 3 bulan...tak sabar nak tunggu segar kembali!!