Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•12:10 AM
Dua benda yg membuat saya mengigau ....hahaha!!!!

Yg no 1 ni 3-4 bulan nanti boleh la kot....(Music Express pun baru pakai setahun!! hua...hua...)

Yg no 2 ni ....3-4 thn lagi la kot....hehehe...(WHA tu pun baru je habis hutang bank...takkan la nak menambah lg! Bg la peluang kami nak honeymoon dulu!!!!

Teruk tul saya ni!!! (saja nak release tension...)

This entry was posted on 12:10 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

On May 6, 2009 at 2:17 AM , mawar merah said...

tak teruk lah, biasalah semua org ada impian dan kehendak...kalau bleh beli apa salahnya...akak pun tringin nak pakai PDA macam kengkawan, tapi sayang hp baru pakai gak...
melelh jer ayaq liorq ni tengok depa dok guna.

 
On May 6, 2009 at 2:27 AM , Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Beli Kak Mawar..jgn tak beli..hahaha...Tu la masa dulu saya tak suka h/p, nak privacy konon, tak nak org cari sampai kita kat tandas!! La ni dah dok mengigau, pantang ada model baru, mula la usha !!!Tp itulah kepuasan setelah kita berhempas pulas bekerja kan?

 
On May 6, 2009 at 3:16 AM , ain said...

Insyaallah...satu hari nanti dapat gak le mpv idaman tu. pas tu boleh le dtg umah akak kat jb ni.

 
On May 6, 2009 at 6:01 PM , Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Alhamdulillah....K set Kak Ain, bila saya turun JB ngan MPV baru tu saa calling2 Kak Ain ye...

 
On May 8, 2009 at 9:22 PM , ain said...

salam mawar...HAPPY MOTHERS DAYYY!!!