Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•2:18 AM

Dalam satu artikel saya ada membaca, salah satu cara untuk menghilangkan tekanan ialah dengan memelihara haiwan peliharaan.



Ya...memang betul...sejak saya memelihara dua ekor kucing ni, menjadi amalan saya mesti melayan mrk setiap pagi. Kebiasaannya sebelum makan pagi saya suka lihat gelagat mrk mengiau2 kelaparan. Dengan bulu yang cantik gebu, saya akan pangku dan mencubit2 pipinya...hmm..geramnya....





Melihat aksi mereka bermain2 mmg mendamaikan. Boleh ralit dibuatnya. Selain Manja Uteh & Mayau Oyen , kami ada seekor anak kucing angkat. Disebabnya ia masih mempunyai ibu, jadi anak2 saya akan mengambilnya utk bermain2 saja dengannya. Kami namakan, Baby Dear. Lucu bila suami saya kata dia nak kucing ni, nak jaga, "Ni abah punya..." Aik...bila pulak dia jadi peminat kucing ni? Nampaknya dah terkena penangan saya!

Baby Dear

This entry was posted on 2:18 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

5 comments:

On May 21, 2009 at 5:45 AM , ain said...

akak prefer ikan dari kucing! senang sikit nak bela.hehe

 
On May 21, 2009 at 9:05 AM , Anonymous said...

Saya lak tak reti nak bela ikan! Tak ada ilmu langsung!

 
On May 21, 2009 at 8:46 PM , Nik Fauziah Nik Hussin said...

comel kucing2 hang lah.. si efa dan iman brp kali dah sebut nak bela kucing. tapi sbb dah lama tk bela kucing, rasa mcm elergik la plak! rasa mcm renyah giler. maybe masa jaga yang 'anak angkat' dulu tu kecik sgt.. klu dah besa sket ok kut..tp rimas ngan bulu2 dia suka tertanggal!

 
On May 21, 2009 at 10:46 PM , mawar merah said...

Jamilah, come nyer Baby dear tu, minta kat akak ler...geram nengok.

 
On May 14, 2010 at 3:30 AM , 日月神教-任我行 said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,性愛