Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•7:53 PM
Maaf Kak Ain lewat ambik award ye...fuyoo.. byk nye...saya pilih dua ni ye..thanx ye coz bg kat saya....
(pilih yg pink je lak tu..feminin tul...)



Dan menjawab 2 tag yg juga tertangguh...dr Sham (mujahidah...hmm..tak abis honeymung lg nih...)

One picture that I love...



Bila kali terakhir makan pizza?
2 minggu lepas...beli kat pasar malam..pizza hut dah lama tinggalkan...

Lagu terakhir yang anda dengar?

Sunnah berjuang (Ahnaf tgh pulun berlatih kat umah)

Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni?

Menyiapkan keje opis ...

Selain nama sendiri anda suka dipanggil dengan nama apa?

Ainisrafie (combine my hubby & daddy...!)

Tag lagi lima (5) orang. Soalan seterusnya adalah kaitan dengan orang yang anda tag.

Hmm...masalah tul bab tag2 org nih...kwn maya ni ciput lg lar...

1) Kak Nik

2) Kak Mawar

3) Riz

4) Kak Ain

5) Kak Zara

No. 1 pada anda?


Minah hepi go lucky


Orang No. 3 ada hubungan dengan siapa?


Ngan org no 1 jgk...(ntah baca ke dak mamat sorang nih.heheh)


Sesuatu mengenai No. 5


klasik & misteri...


Orang No-4…


Caring...


Siapakah No. 2?

Teman cyber saya, nice to meet u...


Ok...Sham, akak dah jwb ek...ok la kot jawapan2 tu dak?


Yang ni pulak dr Kak Nik...

1) Nama timangan/family

Chu, Milah, Umi

2) Anda seorang yang

Pendiam... low profile (kunun2)

3) Insan istimewa dan kenapa dia teramat istimewa

Pastinya 'mak' yg telah melahirkan den...terlalu byk duka & kesedihan yg dilaluinya...


4) Lagu kesukaan sekarang

Ayat-ayat cinta (jiwang tuh!)

5) Warna kegemaran

Hijau (menyegarkan mata)

6) Benda wajib dalam handbag

Handphone, wallet, buku catatan wartawan, mp3, kad media, business card, pen, buku bank, kunci rumah, compact powder & lip gloss (kdg2 kertas kecik2 pun ada...). Tu pasal handbag mesti saiz L punya...

7) Kali terakhir menangis?

Alamak...tak ingat...sejak menjak ni dah lama tinggalkan aktiviti tangis menangis nih, tp rasanya slps marahkan my hero tu kot...

8) Tag ramai2 rakan anda

Ala...kita tak ramai geng tetingkap lar...

a) sham
b) riz
c) kak mawar
d) kak ain



|
This entry was posted on 7:53 PM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On April 21, 2009 at 12:47 AM , ain said...

alamak..kena tag ke?? nanti klu akak free akak buat ekh. tq sbb sudi amik awards.

 
On April 21, 2009 at 2:09 AM , Anonymous said...

hehehe....mcm yg lain gak...takut tak nak kawan...

 
On April 21, 2009 at 4:14 AM , ZARA ALUWI said...

Baru nak kenakan kamu supaya jawab tag, rupanya kamu lagi pantas ya kenakan akak... rasanya soalannya sama.

 
On April 21, 2009 at 6:14 PM , Anonymous said...

akak kena jawab, hehehhe