Author: Jamilah Aini Mohd Rafiei
•5:07 AM
Stress ini melanda ketika berada di situasi ini....

Membaca Akhbar

-Satu mayat lelaki dalam keadaan mengerikan dijumpai di lombong

-Cucu menikam nenek, dipercayai enggan serah wang

-3 remaja ditahan kerana merempit

-Mangsa culik ala Nurin trauma

-3 cedera dalam kejadian rompak

-Suami tikam isteri, enggan izin berkahwin lain

- 2030 kes sosial dilaporkan dua bulan pertama tahun ini

-Berpuluh pendatang asing tidur bawah jambatan

- Lagi budak hilang

bla...bla...bla


Politik

- Lagi kes rasuah dilaporkan

-Ali Rustam tidak layak bertanding, kekal KM Melaka

-Pembangkang main kotor

-"Sayalah lelaki itu" - Soi Lek

- Adik menteri terlibat kes pengedaran dadah

- Tiada lagi projek mee segera

bla...bla...bla


Hiburan

- Suami artis ditangkap khalwat

- Pengurus kebas duit

- "Hubungan kami seperti adik beradik" - Zafrul, Azizah

- Artis lafaz cerai, perkahwinan paling singkat

- Artis rock antara yang ditahan malam tadi, positif dadah

- Lebih 50,000 hadir konsert Rihanna

- Gempar gambar b .... artis tersebar di internet

dan lagi....

Kalau tak baca / tonton nanti tak tahu perkembangan pula kan?

|
This entry was posted on 5:07 AM and is filed under . You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

4 comments:

On April 5, 2009 at 4:34 PM , Kita orang KL said...

Beli balik suratkhabar lepas umum keputusan esok, itu pun Harian Metro je, yg lain sumber internet. Kalau tgk news, NTV7 saja. Beritanya fair and square, tak buat jantung pump darah berlebihan! TV3? Bak kata abg md sabu- Tobat lahum! Hari ni nak bertolak ke Bkt Gantang ngan kak nora. Doakan kemenangan.......

 
On April 6, 2009 at 6:31 PM , Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Mmg nak gi, tp budak2 periksa...hua..hua..hua..
Anis gi sorang..

 
On April 6, 2009 at 7:14 PM , zara said...

Assalamualaikum Nurafiqah,

Tak perlu nak stress tentang berita-berita yang tersiar. Anggaplah ianya suatu infor yg perlu tahu. Perkara-perkara yang tersiar segalanya udah berlaku. Kita sebagai pembaca perlu mengambil iktibar daripadanya.

 
On April 6, 2009 at 7:40 PM , Jamilah Aini Mohd Rafiei said...

Betul3x...

tp kalu berita ttg bunuh2 & rompak2ni...kita rsa cam duduk di negara Barat lak...